BIJ DOMOTIX KUNT U TERECHT VOOR

Advies

Domotix is uw adviserend partner op het gebied van domotica, toegangscontrole, beveiliging en ip camera‘s. Of het nu gaat om de aanschaf van een geheel nieuwe installatie of een upgrade van de huidige situatie. Wij ontzorgen u en begeleiden uw ver- of nieuwbouwproject in samenwerking met uw architect en uitvoeringspartners volgens een vooraf samen met u opgesteld plan.

Aankoop

Domotix is leverancier van de gerenommeerde domotica, toegangscontrole, beveiliging en ip camera merken. Wij geven u een eerlijk en onafhankelijk advies, gericht op kwaliteit en prijs. Door ons brede scala aan producten is er voor u altijd een passende oplossing te vinden.

Installatie

Domotix is expert in het installeren van domotica, toegangscontrole, beveiliging en ip video apparatuur. Een goed uitgedachte en afgewerkte installatie is een lust voor het oog, bied u uitzonderlijk comfort, veiligheid en zorgt tevens voor een optimaal energie verbruik. Wij zorgen ervoor dat alles aan de hoogste standaards voldoet.

Trainingen

Domotix is een gecertificeerd KNX traingcenter en verzorgt verschillende trainingen en info sessies voor zowel particulieren/zelfbouwers als professionelen om op verschillende niveaus kennis te maken met de mogelijkheden van automatisering en domotica en met welke technieken men deze in de praktijk kan omzetten.

Partnerships

Wij geloven in sterke, eerlijke en duurzame partnerships. We hebben er ondertussen zo al een aantal lopen en deze manier van werken is het levende bewijs dat de slagzin “samen zijn we sterker” klopt!

Concreet zoeken we zelfstandige installateurs en techniekers in verschillende domeinen die samen met ons volgens de Domotix  procedures bepaalde onderdelen van onze projecten kunnen uitvoeren, al dan niet in samenwerking met onze eigen techniekers.

Wij verzorgen het technische en functioneel systeemontwerp. Samen met jouw domeinkennis en onze begeleiding zorgen we een uniek resultaat, want 1+1= meer dan 2.

Naast uitvoerende partners zoeken we ook commerciële partners die als domotix franchise in de regio de domotix diensten en producten wensen te verkopen